FASHION | Victoria’s Secret Show 2014

Vanavond is het dan zo ver: de Victoria’s Secret show van 2014. Het hoogtepunt van het jaar waar de Angels, maar zeker ook wij zelf, ontzettend naar uitkijken. Wekenlang is ervoor getraind door de modellen. Maandenlang zijn de voorbereidingen voor de show al bezig. Van het maken van de outfits, tot het ontwerpen van het decor, tot het regelen van de beste artiesten.  Het staat bekend als een van de modeshows met de meeste bravoure. Er is dan ook vanalles gaande rondom de show van vanavond, of beter gezegd #VSFashionShow2014.

De Victoria’s Secret show vindt dit jaar plaats in Londen. Bij de show wordt Nederland flink gerepresenteerd, Dutch beauties Doutzen Kroes, Romee Strijd, Imaan Hammam, Bregje Heinen en Maud Welzen lopen namelijk mee in de show.

Er lopen in totaal 47 modellen mee. Ook bestaat de show uit 5 verschillende thema’s waaronder exotic traveller en fairy tale. Er zullen 2 fantasy bra’s zijn, die bezet zijn met kristallen (en dus ook onbetaalbaar). Ook zullen er zoals ieder jaar weer een aantal sterren optreden. Voor dit jaar zijn aangekondigd: Ed Sheeran, Taylor Swift, Ariana Grande en Hozier.The Victoria’s Secret Angels have landed in the UK

Voor de show zijn de modellen op een super streng dieet geweest. Volgens insiders mochten zij maximaal 500 calorieën per dag binnenkrijgen. Ook mogen ze niet te laat naar bed, en hebben ze een avondklok. Dit betekent dat zij voor een bepaalde tijd  naar bed moeten. Per dag staan ze minimaal 2 uur in de sportschool. Er wordt een speciale training gevolg die nog niet beschikbaar is in Nederland. Die manier heet SLT, Strenghten, Lenghten & Tone. Deze training zorgt voor langere spieren, waardoor je dunner wordt.

De show wordt uitgezonden op 15 december 22:30 op net 5, en zoals ieder jaar gepresenteerd door Doutzen Kroes. Kun jij net zoals ik niet wachten op de uitzending van de show? Hier zijn een aantal backstage kiekjes voor je op een rijtje gezet. Ook kun je hieronder de shows van eerdere jaren terugkijken. Waarschijnlijk zit ik die avond op de bank met een doos tissues en een bak Ben & Jerry’s. Helaas kunnen we er niet allemaal uitzien als modellen, maar gelukkig mag ik wel meer dan 500 calorieën per dag!

Victoria’s Secret show

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s