SPORTEN | Mijn Goede Voornemens

Het nieuwe jaar is inmiddels alweer 3 weken bezig, hoe zit het met jouw goede voornemens? Het meest voorkomende goede voornemen is toch wel sporten. Nu is de tijd om in de sportschool je kerst/Nieuwjaar/wintersport-kilo’s eraf te zweten. Hiervoor moet je natuurlijk wel een goede ‘uitrusting’ hebben. Vaak werkt het kopen van nieuw sportgear ook als een steuntje in de rug. Dus let’s go!

Scapino schoenen 6

Eén van de belangrijkste dingen tijdens het sporten zijn toch wel goede schoenen, hiermee kun je blessures voorkomen. Als je slechte schoenen draagt, ga je daar waarschijnlijk last van krijgen. Denk er wel aan dat je de sportschoen altijd een maat groter moet kopen! Op het plaatje heb ik een aantal goede schoenen uitgezocht.

De schoenen hebben allemaal een goede schokdemping. Dit is heel belangrijk voor de ‘’schokken’’ die je lichaam tijdens het sporten moet opvangen.  Bij schoenen met een slechte schokdemping loop je meer kans op blessures.

De zwarte sportschoenen van Nike is een lichtgewicht model. Het is een nieuwe techniek waardoor lichtere materialen gebruik kunnen worden maar de kwaliteit behouden blijft. Alle sportschoenen uit het plaatje bieden de stevigheid die je nodig hebt bij het sporten. Dit voorkomt dat je voeten gaan schuiven en je voeten verzwikken.

De bewering dat dure sportschoenen beter zijn dan de goedkopere varianten is slechts een illusie. Er zijn veel goedkopere hardloopschoen die de voet juist op natuurlijke wijze laten bewegen. Een keuze die valt op een minder bekend merk is dus zeker geen slechte keuze.

De prijzen van de merkschoenen bij Scapino zijn veel lager in vergelijking met andere webshops. De prijzen van de sportschoenen van links naar rechts:

  • Nike downshifter dames hardloopschoen €49,99
  • Osaga dames hardloopschoen €24,99
  • Nike revolution 2 dames hardloopschoen €44,99
  • Asics Gel rocket zaalschoenen €64,99
  • Nike revolution 2 dames hardloopschoen €44,99
  • Asics gel hardloopschoenen €79,99

Als je sportschoenen gaat kopen zijn een aantal dingen van belang. Ten eerste is het slim om ’s middags te gaan winkelen voor sportschoenen. Je voeten zijn dan iets meer opgezet, zo voorkom je dat je te krappe schoenen koopt. Draag ook altijd sportsokken als je gaat passen. Kortom, voorkom dat je te krappe schoenen koopt!

Verder wil ik je heel veel succes wensen bij het sporten, you can do it!

Wat zijn jouw favoriete sportschoenen?

Advertenties

3 comments

  1. Je bent echt mijn redder in nood ;) Mijn sportschoenen zijn laatst te klein geworden dus ben nu op zoek naar nieuwe. Ik vind de Asics heel fijn. Ik zet deze beauty’s zeker even op mijn lijstje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s