Malta in Pics

 

De temperatuur begint al te dalen, het wordt nu echt steeds kouder in Nederland. Ik. Wil. Zomer. Gelukkig hebben we de foto’s nog zullen we maar zeggen.gaigbs

Daarom deel ik vandaag de foto’s van mijn reisje naar Malta. Het is inmiddels al 3 weken geleden dat ik (een beetje verbrand, oeps) terugkwam van dit prachtige eiland. Het was een geweldige ervaring en het leek echt of ik in een ver land was. Je ziet echt de Arabische invloeden in de gebouwen terug, maar ook Engelse invloeden zie je terugkomen. Heel apart om te zien. Ook was Malta echt meeeegaaaa warm.

Ons hotel zat op een hele goede plaats. We hebben Valetta bezocht (waar we tegenover zaten) en een aantal dagen bij het strand doorgebracht waar we heerlijk hebben gesnorkeld. Met een cruise hebben we de Blue Lagoon bezocht. Heel touristisch, maar wel een aanrader!

Tip: koop snorkelspullen als je naar Malta gaat! Op Malta kun je echt geweldig snorkelen. Snorkelspullen zijn daar best wel duur, dus neem deze van te voren mee. 

Het was een geweldige vakantie en het was heerlijk om nog even weg te gaan. Geniet hieronder van de foto’s van ons tripje!

Heb jij Malta al ooit bezocht?

maltaaaaa  vbhuabfa fbahf   maltaaamaltaewafsmalta fbhaubfuaUntitled-6gaegae

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s